PATISSIER MET 2 STERREN
 
top_slide_pattisiermetster
Onze Patisserie is vorig jaar bekroond met 2 sterren.
 
Ons Certificaat
isacert Wij zijn een gecertificeerd bedrijf. Kwaliteit en hygëne staan bij ons op 1. Lees hier wat de media er over schreef:

Artikel Zakengids 1
Artikel Zakengids 2

Klik hier voor een overzicht van alle gecertificeerde bakkerijen
Vacatures
Wij zijn een ondernemend HACCP-gecertificeerd bakkersbedrijf en staan voor kwaliteit en goede service. Omdat wij alles zelf maken en bakken hebben wij altijd wel een vacature dus, wil je werken bij ons, solliciteer dan per mail of kom langs in de winkel om een sollicitatie formulier te halen. Mail het sollicitatie-formulier naar info@bakkerijvanooijen.nl Sollicitatie formulier
Onze winkel

Onze winkel

Dit is een foto van onze winkel aan de Westluidensestraat zoals deze er vandaag de dag uitziet.

Onze winkel

Onze winkel

Dit is een foto van onze winkel aan de Westluidensestraat in 1992.

Onze winkel

Onze winkel

Dit is een foto van onze winkel aan de Westluidensestraat in 1904.

Dit is een foto van onze winkel aan de Westluidensestraat omstreeks 1904.

Dit was onze oven in 1890.

Dit was onze oven in 1904.

Zo maakten wij omstreeks 1900 onze koekjes.

Zo maakten wij omstreeks 1900 onze beschuit.

BAKKERIJ VAN OOIJEN SINDS 1840 brood banket chocola G. van Ooijen bestaat al sinds 1840 en heeft over de jaren heen een goede reputatie opgebouwd. Om dit in de 21e eeuw hoog te kunnen houden is brood banket chocola G. van Ooijen HACCP gecertificeerd. Dit is een hygiënecode certificaat wat alleen aan een bedrijf wordt afgegeven dat aan de strengste eisen van de hygiënecode voldoet. brood banket chocola G. van Ooijen heeft meer dan 80 broodsoorten en kleinbroodsoorten en de fijnste pattisserie in zijn assortiment. Soms nog authentieke recepten van zijn (groot-)vader, van wie G. van Ooijen de bakkerij heeft overgenomen. brood banket chocola G. van Ooijen doet er zoveel mogelijk aan om het de klanten zo makkelijk mogelijk te maken, daarom is bestellen via de online shop of mail ook mogelijk. Vanzelfsprekend kunt u ook op het winkeladres bestellen. Boven aan deze pagina ziet u foto's van de bakkerij door de jaren heen.