Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Chocolade workshops
Vanuit ons eigen chocolade atelier vullen wij de winkel met onze huisgemaakte bonbons, truffels en andere chocolade producten, een wereld van verleiding. Wij maken ook bonbons met een foto of een logo.

Onze passie willen wij graag met u delen, in de workshops die wij aanbieden. Wanneer u meer wilt genieten, beter wilt proeven en meer wilt weten over chocolade is dit dé gelegenheid: U combineert enige educatie met plezier en welbehagen. U zult zien dat u na een workshop, chocolade anders gaat benaderen. Zodat u in de toekomst beter en intenser kunt genieten van dit 'bruine goud'.

Heeft u nog vragen of wilt u een workshop bij ons reserveren? Neem dan contact met op ons op via 0344-612160 of kom langs in onze winkel.
Vrijgezellenfeestje
Geef samen met uw vrienden een chocolade feestje dat u niet snel zal vergeten. Een vrijgezellenfeestje bestaat uit een workshop eenvoudige bonbons maken, een chocolade masker en cacao snuiven. Beleef de verscheidende wereld van chocolade tijdens onze exclusieve chocoladeproeverij. Leuk, lekker en vooral veel lol.
Bedrijfsuitje of bonbons maken
Ook samen met u collega's kunt u bij ons terecht. Tijdens een dit uitje krijgt u, onder het genot van een drankje, een workshop luxe bonbons maken, waarbij u zelf de vullingen maakt, op aanwijzingen van onze meester chocolatier. Na deze workshop krijgt u de recepten mee naar huis zodat u de technieken die u heeft geleerd later kunt gebruiken. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om cacao te snuiven, en diverse soorten bonbons uit ons assortiment te proberen, dit alles onder het genot van een heerlijk glaasje chocolade wijn. Leuk, lekker en vooral veel lol.